søndag den 20. september 2009

Mabon

Vi startede med at blive lukket inde i et rum for at meditere, mens der blev sat op til ritualet. Vi skulle meditere på 2 ting. Først ting vi glædes ved i vores liv (højst 3 ting) og derefter 1 ting som vi gerne ville bede styrke til i de mørke tider vi nu går ind i.

Derefter blev vi hentet ind i ritualrummet, hvor vi efter tur blev renset med røgelse (ild og luft) og saltvand (jord og vand). Derefter chantede vi We are a circle for at rejse energi til cirklen og så påkaldte vi elementerne. Denne gang stod jeg som ild.

Morgaine fandt en æske frem hun havde lavet så man kunne få hånden ned i, men ikke se hvad indholdet var, hvori der lå nogle forskellige sten, gik hen til Mia og spurgte hvad hun glædes ved. Da Mia var færdig skulle hun tage en sten i æsken, og fik så også hele æsken som hun skulle gå rundt med i hele cirklen, spørge hvad hver enkelt glædes ved og give dem en sten.

Så var der et lille rollespil, hvor Cassandra gennemlevede Gudens livsfaser, afsluttende med at "han" kommer hjem til Gudinden for at dø.

Så skulle vores sten samles ind igen, Morgaine startede ved Shilo, spurgte hvad hun søgte styrke til, og giver hende derpå skålen som hun skal gå rundt med i cirklen, spørge hvad vi søger styrke til og samle stenene ind. Skålen blev stillet på alteret og vi rejste energi med chanten Earth my body, både til Guden så han kunne klare sig gennem den sidste tid inden han dør ved Samhain og det vi søger styrke til. Derefter sang vi Lisa Thiels Mabon-sang og fik vores sten tilbage.

Vi sluttede af med Vin og brød-ritualet, sagde farvel til elementerne og åbnede cirklen med May the Circle Be Open.

Resten af dagen var hygge med Mias hjemmebagte boller, Shilos cheesecake og Tonyas Rice Crispietreats.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar